Άνχελ Ντι Μαρία: Απίστευτες εξελίξεις με το μέλλον του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή μιας και η απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του έφερε αντιδράσεις από τα καρτέλ των ναρκωτικών της χώρας, τα οποία μάλιστα έστειλαν απειλητικό μήνυμα στην οικογένειά του στο Ροζάριο.

«Πείτε στον γιο σας τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», έγραφε το κείμενο.

Το θέμα έδειξε να κλείνει μιας και οι Αρχές συνέλαβαν τους υπεύθυνους για τις απειλές στο πρόσωπο του Άνχελ Ντι Μαρία, όμως όλα αυτά φαίνεται να επηρέασαν τον ποδοσφαιριστή που αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αργεντινή και σύμφωνα με την πορτογαλική A Bola MLS και Σαουδική Αραβία φαντάζουν ο επόμενος προορισμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σχέδιο Αταμάν για τον νέο Παναθηναϊκό - Φεύγουν 5+2, τέλος 3 Έλληνες - Υπογράφει top όνομα, Εφές για Ναν!