Facebook Pixel Σοκάρει πασίγνωστος προπονητής: "Νίκησα 2 όγκους!"
| 2024-04-24 22:59:00

Σοκάρει πασίγνωστος προπονητής: "Νίκησα 2 όγκους! Κόντευα να πεθάνω..."

Sportdog Team
Σοκάρει πασίγνωστος προπονητής: "Νίκησα 2 όγκους! Κόντευα να πεθάνω..."

Απίστευτη αποκάλυψη από πολύ γνωστό προπονητή που σε συνέντευξη που έδωσε έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε να νικήσει δύο φορές τον καρκίνο, δηλώνοντας πάντως έτοιμος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Αντρέ Βίλας Μπόας: Χωρίς ομάδας παραμένει από το 2021 ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει αλλά αυτή τη φορά σε άλλο πόστο, αυτό του προέδρου της Πόρτο, μιας και θα βάλει υποψηφιότητα για τη θέση.

Μάλιστα ο Πορτογάλος μιλώντας στη Record εκτός από τα πλάνα του αναφέρθηκε και στη μάχη του με τον καρκίνο, αναφέροντας ότι ξεπέρασε δύο όγκους, που απειλούσαν τη ζωή του, κάνοντας γνωστό πως την ασθένεια την ανακάλυψε τυχαία, μετά από έναν τραυματισμό στην πλάτη που υπέστη κατά τη διάρκεια του Ντακάρ 2018.

"Έπρεπε να μου αφαιρέσουν τον μισό θυρεοειδή και αποδείχθηκε ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να αισθάνομαι άρρωστος και θυμάμαι ότι σκέφτηκα, "Θα πεθάνω, θα πεθάνω".

Πάτησα το κουμπί, ήρθε η νοσοκόμα και θυμάμαι ότι την άκουσα να ουρλιάζει, να παίρνει το κρεβάτι μου, να τρέχει από το νοσοκομείο κατευθείαν στα επείγοντα, τις πόρτες να ανοίγουν με το ζόρι, την ένεση και... Όταν ξύπνησα, ήμουν όρθιος.

Λίγα λεπτά ακόμα και θα είχα πεθάνει από ασφυξία, επειδή, λόγω των εξετάσεων του θυρεοειδούς ανακάλυψαν έναν άλλο όγκο στην πλάτη μου, που έπρεπε επίσης να αφαιρεθεί. Αν δεν είχε συμβεί το το ατύχημα, δεν θα είχα ανακαλύψει ποτέ αυτές τις ασθένειες", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άντρε Βίλας Μπόας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση με νόημα από Γιαννακόπουλο - Ύψωσε "ασπίδα" προστασίας στον Αταμάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags