Facebook Pixel Bρέθηκε ο Κεϊτά!
| 2012-02-26 17:33:00

Bρέθηκε ο Κεϊτά!

Bρέθηκε ο Κεϊτά!

Ο Σενεγαλέζος χαφ παραχώρησε δηλώσεις σε ελληνική ιστοσελίδα την οποία κάλεσε να μεσολαβήσει ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Campion.gr βρήκε τον Κεϊτά! Ο Σενεγαλέζος επικοινώνησε το βράδυ του Σαββάτου μαζί μας και μας ζήτησε να μεσολαβήσουμε στις σχέσεις του με τον ΠΑΣ! Φυσικά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο καθώς είναι κάτι που αφορά μόνο τον ίδιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κεϊτά στην επικοινωνία μας μέσω facebook μας είπε πως βρίσκεται στην Αγγλία και προπονείται ήδη με τη Ντονκάστερ ενώ σχεδιάζει να έρθει στα Ιωάννινα σε τρεις εβδομάδες!

Στη Ντονκάστερ αγωνίζονται και οι γνώριμοί μας από τη θητεία τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα Μαμαντού Μπαγκαγιόκο (ΠΑΣ Γιάννινα), Νταμιέν Πλεσίς (Παναθηναϊκός) και Χαμπίμπ Μπαμόγκο (Παναιτωλικός).

Κάπου εδώ να κάνουμε και μια συνοπτική αναδρομή στο "σίριαλ-Κεϊτά" στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σενεγαλέζος καθυστέρησε να επιστρέψει από την άδεια των Χριστουγέννων κατά 10 ημέρες (!) και μόλις προέβαλε ως δικαιολογία το γεγονός ότι δεν είχε χρήματα στην κάρτα του στο κινητό του τηλέφωνο για να ενημερώσει για την αργοπορία του, εξόργισε Αναστασιάδη και διοίκηση στον ΠΑΣ! Κατόπιν ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν τον υπολόγιζε για την ομάδα και από ένα σημείο και μετά τον έστειλε να προπονείται μόνος του.
Μετά και από άλλο ένα επεισόδιο που είχε με τον Μακεδόνα τεχνικό, εκδιώχθηκε από την προπόνηση με τα ίχνη του να αγνοούνται από τότε. Στις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του "Άγιαξ της Ηπείρου" να επικοινωνήσουν μαζί του δεν είχαν αποτέλεσμα με συνέπεια ο ΠΑΣ Γιάννινα να προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΠΟ και στην UEFA! Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λαμβάνειν από τον ΠΑΣ καθώς έχει εξοφληθεί. Επίσης κυκλοφόρησε προ καιρού ευρέως και η φήμη πως πούλησε τις ηλεκτρικές συσκευές από το επιπλωμένο σπίτι που νοίκιαζε για λογαριασμό του η ομάδα των Ιωαννίνων!

ΠΗΓΗ: campion.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags