Facebook Pixel Σύσκεψη Δημητρέλου με Οικονομόπουλο
| 2012-02-28 20:43:00

Σύσκεψη Δημητρέλου με Οικονομόπουλο

Σύσκεψη Δημητρέλου με Οικονομόπουλο

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι για δύο ώρες αναφορικά με το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Πιθανότατα την Τετάρτη εκταμιεύονται τα 650.000 ευρώ για την Εφορία.

Άμεσα θα μπουν τα 650.000 ευρώ από το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει προς όφελος της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης. Κάτι που φαίνεται ότι τελικά θα γίνει αύριο Τετάρτη, μια και με αυτό το ποσό η ΠΑΕ θα πάει να πληρώσει την Εφορία (έτσι θα μπορεί να σφραγίσει άμεσα εισιτήρια για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στις 11 Μαρτίου) και θα καλύψει ακόμη και κάποιες μικρές υποχρεώσεις προς εργαζομένους και παίκτες (δεν φτάνουν τα λεφτά για όλες).

Αυτά ειπώθηκαν και σήμερα το μεσημέρι στην δίωρη συζήτηση που είχαν ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησαν για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ, αλλά άμεσα θα εκταμιευτούν μόνο τα 650.000 ευρώ για να πάνε στην Εφορία ώστε να πάρει μια νέα ρύθμιση η εταιρία μετά από αυτήν που έχασε η διοίκηση Αδαμίδη και έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την ΑΕΚ.

Για το υπόλοιπο ποσό που είναι επίσης διαθέσιμο (1.350.000 ευρώ) από το δάνειο του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ Σουντάϊρι, θα γίνει εκτενής συζήτηση και αύριο Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags