Αν οι δύο επιχειρηματίες πουν το «ναι» τότε η συνάντηση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Γιάννης Βούρος κάνει από νωρίς προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τον Πολυ Χατζηιαώννου και τον Γκίκα Γκούμα αλλά, προς το παρόν, δεν τα έχει καταφέρει. Ο βουλευτής θα συνεχίσει τις προσπάθειες με σκοπό να μιλήσει με τους επιχειρηματίες είτε σήμερα αργά το βράδυ είτε αύριο το πρωί.

Οι υπόλοιποι τρεις έχουν ήδη πάρει ξεκάθαρη θέση και βρίσκονται σε αναμονή. Ο Πέτρος Παππάς ήταν από την αρχή θετικός στην πρόταση του Βούρου και μάλιστα ήταν αυτός που διευκόλυνε τον Ενωσίτη πολιτικό στο θέμα του Νίκου Νοτιά. Μίλησε ο ίδιος μαζί του και ο Ελληνοαμερικάνος εφοπλιστής του τόνισε πως πιθανότατα θα δώσει κατ'ιδίαν το «παρών» στη συνάντηση. Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την άλλη είναι επίσης ξεκάθαρη. Αν μαζευτούν όλοι θα είναι και αυτός εκεί για να μιλήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ.

Πλέον λοιπόν όλα θα κριθούν από την απάντηση του Πόλυ Χατζηιωάννου που αναμένεται να δοθεί άμεσα και να κρίνει πολλά για την Ένωση.

ΠΗΓΗ: aek365.gr