Στα γραφεία του Πέτρου Παππά στο Μαρούσι βρίσκονται αυτή την ώρα 100 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ! Μέλη της Original 21 συγκεντρώθηκαν στην εταιρεία του Έλληνα εφοπλιστή στο Μαρούσι, στην οδό Φραγκοκλησιάς 7 ως μέτρο πίεσης στους μετόχους της Ένωσης προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στην ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Εξάλλου έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ΑΕΚ στις 31 Μαρτίου πρέπει να δείξει ότι έχουν μπει χρήματα στα ταμεία της. Διαφορετικά η τιμωρία της UEFA θεωρείται δεδομένη...

Τι γίνεται αυτές τις μέρες άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο; Περιμένουν αν και πότε θα συναντηθούν οι 5 ισχυροί Ενωσίτες επιχειρηματίες, οι οποίοι κλήθηκαν από τον πρόεδρο του Θεμέλιο 21, Γιάννη Βούρο, σε μια ιστορική συνάντηση που θα καθορίσει τη σωτηρία της ομάδας. Ωστόσο, Γκούμας-Χατζηιωάννου αρνήθηκαν πιθανή εμπλοκή τους στα διοικητικά της ΑΕΚ, μια εξέλιξη αρνητική αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε απαιτήσει την παρουσία όλων των δυνατών ονομάτων της ομάδας (Νοτιάς, Παππάς, Χατζηιωάννου, Γκούμας).

Έτσι οι οπαδοί πήραν ξανά τους δρόμους για να ενεργοποιήσουν τους εναπομείναντες μετόχους. Υπενθυμίζεται ότι πριν μέρες είχαν καταλάβει τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου στα Πατήσσια.