''Το 2010 αποχώρησα πλήρως από την ΑΕΚ, πληρώντας όλα τα χρέη που μου αναλογούσαν.

Εδώ και δύο χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στην ενώ έχω δηλώσει επανειλημένα ότι δεν προτίθεμαι σε καμμία περίπτωση να δραστηριοποιηθώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως φίλαθλος όπως ήδη γνωρίζεται, ανιδιοτελώς συνέδραμα πρόσφατα από κοινού με τον κ. Γκούμα με βάση κάποια παλαιά υπόσχεση, με το ποσό των € 500.000 στην αποπληρωμή δανείου. Το ποσό αυτό νομίζω διατίθεται τελικά για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει μετόχους, οι οποίοι πρέπει αν αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εκτιμώντας ότι τα πολυμετοχικά σχήματα διοίκησης δεν είναι αποτελεσματικά, πιστεύω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον ισχυρό επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εύχομαι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας που σήμερα έχουν την ευθύνη της και ο κ. Μελισσανίδης εφόσον επιθυμεί να παίξει έναν ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρουν την χρυσή τομή και να δώσουν μία νέα δυναμική στην ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι όλοι θα τον στηρίξουν σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια.

Πόλυς Χατζηιωάννου''

Η απάντηση της Original

''Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και τα σεβόμαστε. Όμως σήμερα δεν ήρθεαμ για τον μέτοχο-επιχειρηματία Χατζηιωάννου.

Ήρθαμε για τον Πόλυ που αγάπησε την ΑΕΚ και στενοχωριέται που τη βλέπει σ' αυτή την κατάσταση.

Δώστε λοιπόν λύση και καθίστε στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ μας. Ο χρόνος τελειώνει.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την πόρτα''.