Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως βρίσκεται στην Πολη για ένα σεμινάριο αποκατάστασης του τραυματισμού του και μαζί του βρισκόταν και ο Άρναρν Γκρέταρσον. Αυτό μάλιστα γνώριζαν και στο τεχνικό τιμ, αλλά και οι συμπαίκτες του. Η άδειά του έληγε σήμερα, όπως ανέφεραν από την ΠΑΕ, όπου αργά το βράδυ αναμένεται στη χώρα μας, ώστε αύριο αν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, ενδιάμεσα και πριν γυρίσει στην Ελλάδα, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τις παραπάνω ημέρες αδείας που του... περίσσευαν, προκειμένου να πεταχτεί μέχρι την Ισλανδία.

Συγκεκριμένα, χθες επέστρεψε στα Σπάτα ο Άρναρ Γκρέταρσον, χωρίς όμως να είναι μαζί με τον «Γκούντι». Ήταν λογικό η παρουσία του ενός, αφού στην Πόλη είχαν πάει μαζί, να προκαλέσει ερωτηματικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ο Γκούντγιονσεν πήγε στην Ισλανδία, χωρίς να επικοινωνήσει εκ νέου την διοίκηση (παρά μόνο με τον Γκρέταρσον), προκειμένου να διευθετήσει κάποια προσωπικά θέματα.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια προς τη διοίκηση, που δεν έχει παρουσιαστεί συνεπής στις δεσμεύσεις για πληρωμές προς τον ίδιο. Φέρεται συγκεκριμένα να είχε ζητήσει 100.000 ευρώ, χρήματα που σαφώς και δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό της ΠΑΕ, έναντι των χρημάτων που του χρωστάει η ΑΕΚ και λόγω του ότι δεν μπορούσαν να του καταβληθούν στην ώρα τους, παρουσιάζεται ενοχλημένος. Σας έχουμε άλλωστε ενημερώσει πως ο Ισλανδός σταρ είναι... φευγάτος, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του, με πρόσφατες δηλώσεις του, όταν τόνιζε πως ο πελάτης του θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, μέχρι το καλοκαίρι, παρότι η συμφωνία του με την Ένωση είναι για δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ: aek365.gr