Τόσο τη Δευτέρα, όσο και σήμερα, ο Ανδρέας Δημητρέλος έτρεχε στην εφορία προκειμένου να μπει η ΑΕΚ σε νέες ρυθμίσεις και να καταφέρει να πάρει την φορολογική ενημερότητά της (που θα χρειαστεί για την αδειοδότηση), αλλά και παράλληλα να μπορεί να τυπώσει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (αν γίνει). Τι και αν ο πρόεδρος της Ένωσης μιλάει με τους κρατικούς φορείς. Τι και αν πετυχαίνει τις συμφωνίες που θέλει για την ομάδα, λεφτά δεν βλέπει από εκεί που τα περιμένει.

Έχουν περάσει 16 μέρες, από την... αλησμόνητη δήλωση του Πέτρου Παππά στο «Contra.gr», που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με την δήλωση των κ.κ. Χατζιωάννου και Γκούμα, το ποσό των 500.000 ευρώ παρελήφθη σήμερα και όπως είχα εκ των προτέρων ενημερώσει τον κ. Δημητρέλλο και άλλους, θα κατατεθεί στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ». Με αυτό τον τρόπο ο πρώην μεγαλομέτοχος και νυν Supporter, παραδεχόταν πως έχει στην κατοχή του χρήματα της ΠΑΕ, τα οποία και λόγω του μεγάλου προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα άδεια ταμεία, θα έπρεπε να τα βάλει άμεσα.

Παρότι πέρασαν περισσότερο από δύο εβδομάδας, φαίνεται πως ο Παππάς δεν έχει βρει ακόμα τον χρόνο για να στείλει τα χρήματα του Χατζηιωάννου, με αποτέλεσμα η Ένωση να κινδυνεύει με νέα ξευτίλα, αφού τα εισιτήρια του ματς με τον Παναιτωλικό, δεν έχουν τυπωθεί ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή. Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι ο λόγος της τόσο μεγάλης καθυστέρησης, τη στιγμή ο Παππάς γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ.

Στην ΠΑΕ ευελπιστούν, σύμφωνα με την νέα ενημέρωση που έχουν, πως αυτά τα χρήματα θα φτάσουν την Παρασκευή, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ενημερωθεί και εν τέλει δεν έφτασαν ποτέ τα 500.000 ευρώ του Χατζηιωάννου. Απλά να θυμίσουμε πως βάσει των όσων είχε μάθει από την πρώτη στιγμή ο Ανδρέας Δημητρέλος, τα λεφτά θα έμπαιναν το αργότερο σε μία εβδομάδα. Δηλαδή από τις 6 Μαρτίου (μία μέρα μετά την δήλωση) έως και τις 14 του μήνα. Φτάσαμε 21 και ακόμα δεν έχουν μπει.

Αυτό είναι το ένα σήριαλ γιατί σε εξέλιξη υπάρχει και ένα ακόμα με τον Νίκο Νοτιά. Τα 300.000 ευρώ που δεσμεύτηκε πως θα στείλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ούτε σήμερα μπήκαν στα ταμεία της ΑΕΚ και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να τυπωθούν (ούτε με αυτά τα χρήματα) τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Η παράταση πηγαίνει από μέρα σε μέρα και στην διοίκηση σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ευελπιστώντας πως μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες (σε λίγη ώρα) θα είναι διαθέσιμα ώστε αύριο να προλάβουν ανοιχτή την εφορία. Ειδάλλως θα υπάρξει νέο πρόβλημα. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, πρώην και νυν μεγαλομέτοχος, κρατάνε στα χέρια τους 800.000 ευρώ που με αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πληρώσει εφορία και μέρος οφειλών προς παίκτες και υπαλλήλους, όμως Παππάς και Νοτιάς συνεχίζουν να... αγνοούνται.

ΠΗΓΗ: aek365.gr