Την περίπτωση του 20χρονου μέσου των "κόκκινων διαβόλων" εξετάζει η "Γιούβε" που για 2ο ματς μέσα στη σεζόν 2011-12 έσπευσε να στείλει σκάουτερ για να τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο παρακολουθεί από τότε που έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης .

Η "βέκια σινιόρα", λοιπόν, φρόντισε στο ματς του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και τη "Λάουτερν" (2-0) να στείλει τον Στέφανο Λουξόρο για να δει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να φύγει με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά το ένα εκ. ευρώ, αν και εφόσον η ομάδα του δεν καταφέρει να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Ετσι ο Λουξόρο είχε το βλέμμα καρφωμένο στον Φορτούνη, ο οποίος ήταν εκ των καλύτερων της ομάδας του, έστω και αν αντικαταστάθηκε στο 77' από τον Σέχτερ. Ο Φορτούνης είχε ένα καλό σουτ του προς την εστία, 36 επαφές με την μπάλα με αποτελεσματικότητα 95,65% και ήταν γενικώς θετικότατος.

Τώρα για το που θα καταλήξει η υπόθεση με τη Γιουβέντους, θα φανεί το καλοκαίρι. Πάντως, είναι γεγονός πως η Γιουβέντους φερόταν και τον Γενάρη του 2011 να ΄χει ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή με τον Τύπο της Αρκαδίας να αναφέρει πως είχε κάνει πρόταση στον Αστέρα να τον αποκτήσει έως το καλοκαίρι του 2011 με μία καλή οψιόν αγοράς. Τότε, όμως, η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Πηγή: Goal