Facebook Pixel BOX-TO-BOX ο ρόλος του Λαζάρ!
| 2012-03-27 23:00:00

BOX-TO-BOX ο ρόλος του Λαζάρ!

BOX-TO-BOX ο ρόλος του Λαζάρ!

Ο δικέφαλος του Βορρά επιβεβαίωσε τη δεδομένη διαφορά κλάσης με την Κέρκυρα και κατάφερε να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι, πραγματοποιώντας μία ώριμη εμφάνιση. Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων.

Δεδομένης της εύκολης επικράτησης, περνάει στο περιθώριο η τακτική ανάλυση της αναμέτρησης καθώς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η απόδοση του Λάζαρ σε θέση “box-to-box” αμυντικού χαφ. Ο Ρουμάνος πραγματοποίησε, ίσως, την πιο ουσιαστική εμφάνισή του και δημιούργησε προσδοκίες για μετεξέλιξη από ένα χρήσιμο δεύτερο αμυντικό χαφ σε ποδοσφαιριστή ηγέτη για την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα της Κέρκυρας δεν προσφέρει δυνατότητα εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων, το overlap.gr θα αναλύσει την περίπτωση Λάζαρ παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα ζητούμενα για να χαρακτηριστεί κάποιος ποδοσφαιριστής “box-to-box” αμυντικό χαφ.

Box-to-box αμυντικό χαφ

Ο όρος “box-to-box” χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον πιο ολοκληρωμένο και δυναμικό αμυντικό μέσο μίας ομάδας, που διαθέτει τόσο ανασταλτικές όσο και δημιουργικές / εκτελεστικές ικανότητες. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να αμύνεται στο ένα άκρο του γηπέδου και στη συνέχεια να παίζει σημαντικό ρόλο στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Απαραίτητα ατομικά χαρακτηριστικά είναι:

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags