Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να πήρε σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών την δέσμευση ότι θα λυθεί το πρόβλημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά χρειάζονται και επίσημα έγγραφα πλέον. Και αυτό διότι δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτε την Δευτέρα αν την ίδια μέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πάρει από το Δημόσιο με επίσημα έγγραφα ότι άρεται το μπλοκάρισμα των λογαριασμών της (κατά 50%) και ότι ρυθμίζεται εκ νέου το άρθρο 44 για να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για την αδειοδότηση (χάθηκε η ρύθμιση του 2004 ελέω... Αδαμίδη). Δύο πολύ σημαντικά θέματα, καθώς δίχως αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει.

Η πλευρά των Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλου αναφέρει ότι το ποσό του δανείου που θα έλυνε το πρόβλημα της ΑΕΚ βρίσκεται ακόμη σε τράπεζα της Κύπρου και ότι είναι διαθέσιμα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, παρά τους λάθους χειρισμούς που έχουν γίνει από τον Φλεβάρη από την διοίκηση και τους μετόχους.
Πλέον για να εκταμιεύσει η ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό του δανείου και να καλύψει το περίπου 1,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για να πάρει αδειοδότηση πρέπει την Δευτέρα να έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος όλα τα προαναφερθέντα επίσημα έγγραφα από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών και της Εφορίας.

ΠΗΓΗ: aek365.gr