Mε μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/3) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, στο ΕΑΚΚ, για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League - OΠΑΠ.

Άπαντες έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Γκουστάβο, που συνέχισε τη θεραπεία του και τον Σακελλαρίου, ο οποίος «χτυπήθηκε» από ίωση. Αμέσως μετά, ο προπονητής, Τίμος Καβακάς, γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς με τον «δικέφαλο», η οποία απαρτίζεται απ’ τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μίχος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Όσμαν, Χαμπλ, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Ερίθε, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Καραλής, Τσίγκας, Μαζνόφ.