Η λαίλαπα Αδαμίδη αποτελεί παρελθόν από τα Σπάτα αλλά τα σημάδια της δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την ΑΕΚ. Ορισμένοι υπάλληλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που βρήκαν έδαφος κατά τη διάρκεια της περιόδου των παχέων αγελάδων που εφάρμοσε η προηγούμενη διοίκηση εκτινάσσοντας το μισθολόγιο στα ύψη διεκδικούν τα χρήματά τους από την «Ένωση», με τρόπο, όχι ιδιαίτερα κομψό... Βλέπετε οι όσες τρύπες εμφανίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα (και τρέχουν να μαζέψουν τώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ) δεν ήταν αρκετές για να ικανοποιηθεί όλο το ...«πράσινο» περιβάλλον της προηγούμενης διοίκησης και ένας εκ των εκλεκτών του πρώην εκτελεστικού διευθυντή ζήτησε με χυδαίο τρόπο τα ...449 ευρώ που δεν έχει πληρωθεί.

Παραθέτουμε ένα μικρό κομματάκι από τον πικάντικο διάλογο του πρώην υπαλλήλου με μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ:

Πρώην υπάλληλος: ΟΥΕΦΑ δεν πάω, δεν είμαι ΑΕΚάρα (σσ: εδώ χάνεται κάπου το νόημα, πράγμα καθόλου ασύνδετο με τα πεπραγμένα των εργοδοτών του). Όσο για τα λεφτά, δεν πρόκειται να περιμένω πότε θα ξεχρεώσει η ΑΕΚ για να τα πάρω.. Περίμενα μια απάντηση κ με έγραψες στα αρχ... σου.

Μελ. Δ.Σ.: Σε ευχαριστουμε για την προσφορα των 449 ευρω ... Το ονομα σου με τους δωρητες, θα διακοσμει για παντα την ενωσιτικη οικογενεια.

Πρώην υπάλληλος: Εσύ πάντως θα διακοσμείς τα αρχ... μου.

Τελικά όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, η απόλυση της καθαρίστριας με το εταιρικό κινητό με την οποία ασχολήθηκε μέχρι και ο μεγαλομέτοχος, δεν στάθηκε ικανή για να τους αφήσει όλους ικανοποιημένους κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πάρτι που είχε στηθεί στα Σπάτα όλους αυτούς τους μήνες. Φυσικά ο εν λόγω υπάλληλος είναι μόνο ένας από τους πολλούς που βρήκαν θέση στη ...ζεστασιά των Σπάτων όπως η ρεσεψιονίστ που σε μία μέρα έγινε διευθύντρια προσωπικού...

ΠΗΓΗ: aekvoice.gr