Η διοίκηση της ΑΕΚ… μπήκε από σήμερα πάλι στους κανονικούς ρυθμούς της. Τα στελέχη της μίλησαν για τα άμεσα απαιτητά έξοδα (έξοδα αυριανού αγώνα, ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, υπόλοιπο δώρο του Πάσχα στους υπαλλήλους) και για όλα αυτά που «καίνε» την ΠΑΕ και δεν είναι άλλα από τα χρήματα που απαιτούνται για την ΟΥΕΦΑ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος απόψε θα επικοινωνήσει ξανά με τον Νίκο Νοτιά, τον Πέτρο Παππά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου για να τους ζητήσει να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται.

Σε πρώτη φάση τα 80.000 ευρώ για την εξόφληση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς καθώς είναι οφειλή προς παίκτη και η ΟΥΕΦΑ απαιτεί να έχει… καθαρίσει η ΠΑΕ και εν συνεχεία τα 40.000 ευρώ προς τους μάνατζερ που έχουν δείξει καλή διάθεση να περιμένουν λίγο ακόμη. Όμως, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει άμεσα ανάγκη τα 120.000 ευρώ για να μπορεί να περιμένει την θετική απόφαση της ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση μετά την τεράστια προσπάθεια που έγινε στο τομέα των πληρωμών από τον Φλεβάρη με τα χρήματα από το δάνειο του Ντέμη.

Ο Νοτιάς αν και εδώ και καιρό είχε δεσμευτεί στον Μάκη Κασνακίδη, ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει έχει αφήσει την ΑΕΚ στην μοίρα της και στο χείλος της… καταστροφής για το ιλιγγιώδες ποσό των 120.000 ευρώ! Ο Δημητρέλος θα επικοινωνήσει τόσο με τον μεγαλομέτοχο, όσο και με τους Παππά και Χατζηιωάννου με την ελπίδα να έχει καλά νέα. Οι μέρες περνούν και κάθε ώρα που κυλά δίχως λύση είναι εις βάρος του… μέλλοντος της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: aek365.gr