Facebook Pixel Αντέδρασε στον κόσμο ο Μάκος
| 2012-04-18 21:59:00

Αντέδρασε στον κόσμο ο Μάκος

Αντέδρασε στον κόσμο ο Μάκος

Ο Γρηγόρης Μάκος με την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ αντέδρασε στις αποδοκιμασίες κάποιων οπαδών, δείχνοντας την ενόχλησή του και προκαλώντας την οργή τους!


Δεν άρεσαν στον Γρηγόρη Μάκο οι αποδοκιμασίες κάποιων από τους οπαδούς της ομάδας και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Πέρα των αποδοκιμασιών του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο, υπήρξε μία πιο έντονη αντίδραση μέρους οπαδών προς τους παίκτες της ΑΕΚ και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Μάκο.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος της Ένωσης αντέδρασε με κινήσεις των χεριών του προς τους φίλους της ομάδας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή του στις αντιδράσεις τους και την ενόχλησή του, με αποτέλεσμα φυσικά να προκαλέσει την οργή μερικών εξ` αυτών που τον στόλισαν με μερικά «γαλλικά» και όχι μόνο! Ευτυχώς, όλα τελείωσαν εκεί. Είναι λογικό υπό την πίεση του αγώνα και του αποτελέσματος ένας ποδοσφαιριστής να αντιδρά, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο το κάνει προς τον κόσμο, ο οποίος είδε την ομάδα του να τον απογοητεύει.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags