Η κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη για την ΑΕΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον πρώην πρόεδρο να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συναντήσεις, αναφορικά με το πλάνο επιστροφής του στην «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως εστιάζεται στα οικονομικά και στο ποσό που πρέπει να πληρώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο (περίπου 7 εκατ. ευρώ βάση δήλωσης του Ανδρέα Δημητρέλου) και στην χρηματοδότηση για την νέα σεζόν μέσω επενδυτών και χορηγικού προγράμματος.

Πλέον, όλα τα φώτα πέφτουν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τετάρτη το πρωί στα Σπάτα. Εκεί, που όλοι περιμένουν να υπάρχουν εξελίξεις για να βγει η ΑΕΚ από το διοικητικό τέλμα, εκτός και αν έχουμε νέα αναβολή (αν το αποφασίσουν οι δύο μεγαλομέτοχοι Νοτιάς - Supporters) και περιμένουμε μέχρι τις 9 Μαΐου.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο (πιθανόν χωρίς τον αντιπρόεδρο Χάρη Οικονομόπουλο) με θέμα τα οικονομικά και αυτά που απαιτούνται άμεσα και την Γενική Συνέλευση, ενώ λίγη ώρα αργότερα στα Σπάτα Δ.Σ. θα κάνουν και οι Supporters με θέμα την στάση που θα κρατήσουν στην Γ.Σ. ως μεγαλομέτοχοι (μαζί με τον Νίκο Νοτιά).

ΠΗΓΗ: aek365