Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούστηκαν στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο κατασκευαστής που ομιλεί με τον κ Βούρο για το θέμα του γηπέδου είναι ο κ Παναγιώτης Τσιγαρίδης , κατασκευαστής και ιδιοκτήτης mall στην Αττική (Ασπρόπυργο και Καλαμάτα) , έχει πέντε τεχνικές εταιρείες τα γραφεία του είναι στη Νέα Ερυθραία και ξεκίνησε από τον Κορυδαλλό ως κατασκευαστής οικιών και σε συνεργασία και με τον Λάτση , αλλά και με Κινεζικούς ομίλους έχει κατασκευάσει διάφορα έργα .
Όπως ειπώθηκε στο κρατικό ραδιόφωνο, οι συζητήσεις είναι θεωρητικά μόνο για το γήπεδο και όχι για την ΠΑΕ και δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη αυτές τις ημέρες. Μάλιστα τόνισε ότι για λόγους εμπιστευτικότητας μπορεί το όνομά του και να διαψευσθεί, αλλά η αποκάλυψη που κάνει είναι τσεκαρισμένη.
Bέβαια, αυτό που είναι περίεργο είναι πως γίνονται συζητήσεις για αυτά τα θέματα όταν κρίνεται η ύπαρξη της ομάδας! Κοινώς εδώ η ΑΕΚ χάνεται και τραγουδάνε "η ζωή μου όλη είναι... Τσιγαρίδη;"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο