Facebook Pixel "Δεν θα πάει πουθενά"!
| 2012-04-27 13:08:00

"Δεν θα πάει πουθενά"!

"Δεν θα πάει πουθενά"!

Ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάκε αποκαλύπτει ότι ο Γκουαρντιόλα θα μείνει για μερικούς μήνες μακριά από τους πάγκους.

Ένα από τα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά από την απόφασή του Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα είναι τι πρόκειται να κάνει από εδώ και πέρα και -φυσικά- σε ποιον πάγκο ομάδας θα κάτσει. Η απάντηση δίδεται από το στόμα του Γκιγιέμ Μπαλάκε: "Για ένα χρονικό διάστημα πουθενά".

Ο Γκιγιέμ Μπαλάκε είναι δημοσιογράφος και ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν αρκετά καλά τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Έχει αρκετά στενή συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικός καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα ετοιμάζει τη βιογραφία του.

Ο Μπαλάκε εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Skysports και πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος πρώτος χθες, μέσω του twitter αποκάλυψε την πρόθεση του Γκουαρντιόλα να μην συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μπαλάκε, ο Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τους πάγκους για τους επόμενους μήνες.

Στο διάστημα αυτό πρόκειται να κάνει ταξίδια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες -κυρίως στην Αγγλία- για να γνωρίσει τους τρόπους προπόνησης και τις απόψεις άλλων τεχνικών που διαπρέπουν στο χώρο.

Μάλιστα, ο Μπαλάκε αναφέρθηκε και στον νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα. Η πρόθεση της διοίκησης της ομάδας είναι να επιλέξει έναν προπονητή αντίστοιχης φιλοσοφίας του συλλόγου, ο οποίος θα είναι σε θέση να κινηθεί στο δρόμο που έχει χαράξει ο προκάτοχός του. Βάσει του σχετικού σκεπτικού ο Λουίς Ενρίκε, ανέφερε ο Μπαλάκε, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Φυσικά, παραδέχθηκε ότι στις σκέψεις των υπεύθυνων της ομάδας είναι ο Μπιέλσα, ο οποίος όμως δεν συγκεντρώνει κάποιες από τις προϋποθέσεις που θέτει η διοίκηση για να αναλάβει τις τύχες της "Μπάρτσα".

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags