Facebook Pixel Ξεκινούν επαφές και πληρωμές
| 2012-05-07 19:21:00

Ξεκινούν επαφές και πληρωμές

Ξεκινούν επαφές και πληρωμές

Ο Ντέμης έχει πάρει πάνω του το θέμα των αποπληρωμών προς μάνατζερ και προμηθευτές στην ΑΕΚ.- Τι γίνεται με τους παίκτες.

Είναι δεδομένο πλέον πως η Γ.Σ. της 9ης Μαϊου θα αναβληθεί για τις 23 του ίδιου μήνα. Τούτο ωστόσο δεν σημαίνει πως υπάρχει... άνεση χρόνου, από την πλευρά του Ντέμη Νικολαϊδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ γενικότερα, αφού οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Η πιο βασική είναι αυτή της Εφορίας: Από τη στιγμή που το πολιτικό σκηνικό παραμένει μπερδεμένο, ακόμα και μετά τις Εκλογές, είναι μία εξέλιξη η οποία δεν ευνοεί την ΑΕΚ που ήθελε άμεσα να συζητήσει με τη Νέα κυβέρνηση (όποια κι αν ήταν αυτή) για το θέμα των δόσεων. Είναι επίσης δεδομένο ωστόσο πως με οποιαδήποτε... Κυβέρνηση, πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου το άρθρο 44, η δόση (700.000 ευρώ) από τη ρύθμιση Αδαμίδη που όμως ήταν απλήρωτη με το γενικό ποσό να φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ, όπως κι άλλη δόση προς την Εφορία, από άλλη ρύθμιση, ύψους 550.000 ευρώ μηνιαίως.

Αυτά είναι τα... εφοριακά. Υπάρχουν κι άλλα ασφαλώς στην ΑΕΚ. Και ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό προεργασίες προκειμένου να διευθετηθούν. Ο Νικολαϊδης λοιπόν έχει αναλάβει να έρθει σε επαφή με προμηθευτές και μάνατζερ που περιμένουν λεφτά από την ΑΕΚ. Να συζητήσει μαζί τους και να τους αποπληρώσει, κλεινοντας αυτό το κεφάλαιο.

Όσον αφορά τους παίκτες (όπου μέσα στον Μάιο περιμένουν χρήματα από τη δεύτερη δόση των οφειλών προς αυτούς, την οποία είχαν συμφωνήσει να πάρουν υπογράφοντας την αδειοδότηση) ο Νικολαϊδης δεν θέλει να επέμβει αυτό το διάστημα. Πριν τις 23 Μαϊου δηλαδή όπου θα γίνει η Γ.Σ. και εκεί εφόσον πάνε όλα καλά ασκήσει νέα διοίκηση. Επιθυμεί μέτα το τέλος αυτής της διαδικασία να κάνει κουβέντα μαζί τους. Έως τότε ο... αγώνας για την αναζήτηση χρημάτων θα συνεχίζεται.

Κοντολογίς το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινούν επαφές και πληρωμές προς τρίτους, με τον Νικολαϊδη να αναλαμβάνει δραστικό ρόλο να φέρει εις πέρας αυτές τις εκκρεμότητες.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags