Ο Βραζιλιάνος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στο “Αθλητικό Μετρόπολις” όπου επισήμανε τη σημασία του αυριανού αγώνα.
Για το αν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να παίξω κόντρα στην ΑΕΚ. Έχω ενοχλήσεις πίσω στον μηρό. Με εξέτασε ο γιατρός και μου είπε ότι έχω ένα αιμάτωμα. Προτιμήθηκε να μην παίξω με την ΑΕΚ για να είμαι έτοιμος με τον Ατρόμητο».
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και το μέλλον του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αρκεί να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ είναι πιο καλή ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πιο δύσκολος αντίπαλος. Δεν πρέπει να χάσουμε αύριο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να δώσουμε περισσότερα στο ΟΑΚΑ. Με τον Ατρόμητο πιστεύω ότι άμα νικήσουμε θα πάρουμε την πρώτη θέση».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο