Facebook Pixel Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Έλληνα χαφ - Παίζει σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - "Ενέργεια και μαρκαρίσματα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 12:40:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα χαφ - Παίζει σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - "Ενέργεια και μαρκαρίσματα"

του Νίκου Στεργίου
Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα χαφ - Παίζει σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - "Ενέργεια και μαρκαρίσματα"

Όνομα-έκπληξη για τους "αιώνιους", τον θέλουν στην Ελλάδα! Πρόκειται για παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ στην χώρα μας ούτε και στην Εθνική, αν και πλέον έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Το συμβόλαιο του που τελειώνει και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μια κόντρα από τα παλιά φαίνεται ότι μπορεί να αναδυθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι "αιώνιοι" έχουν στη λίστα τους τον ίδιο παίκτη και θέλουν να τον αποκτήσουν.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν και φαίνεται ότι σαφώς οι Πειραιώτες έχουν προβάδισμα για τη συμφωνία μαζί του - Ο λόγος γίνεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο, της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που φαίνεται ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο - Δεν έχει παίξει μπάλα ποτέ εκτός Γερμανίας.

Είναι 23 ετών, στόπερ αλλά και αμυντικός χαφ, με την αξία του να ανέρχεται λίγο πάνω από το μισό εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Γερμανία ήδη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τον βλέπουν ως τον νέο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ο προπονητής των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε τον πιστεύει πολύ και θέλησε να του δώσει μια ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο Παπαδόπουλος με τη σειρά του, αφού κέρδιζε καθημερινά εντυπώσεις στις προπονήσεις πήρε και την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δύο φιλικά της ομάδας του, απέναντι στην Γκίσεν και στην Μπόχουμ. Μετά από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που αγωνίστηκε μάλιστα, δεν επέστρεψε στην δεύτερη ομάδα της Βεστφαλών. Αντιθέτως παρέμεινε στα πλάνα του Ρόζε, ο οποίος τον αντάμειψε για τις καλές του εμφανίσεις, δίνοντας φανέλα βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Βέχεν.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την απόκτησή του και το sportdog μίλησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που είναι άρτια καταρτισμένος στο γερμανικό ποδόσφαιρο, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ.

"Γερό παιδί, με δυναμικά στοιχεία - Ενέργεια και μαρκαρίσματα - Έρχεται για ροτέισον, όχι για βασικός"

"Απ' όσο ξέρω κλασικός κόφτης - εξάρι, με δυναμικά στοιχεία και γερό παιδί. Το γεγονός ότι έχει δουλέψει στον οργανισμό της Ντόρτμουντ είναι πολύ σημαντικό, γιατί εκεί μαθαίνουν πολύ καλύτερα τα βασικά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Tον έχεις δει ποτέ σε υψηλό επίπεδο απαιτήσεων;

"Δεν έχει δοκιμαστεί σε ρόλο βασικού σε ομάδα με στόχους. Πάντως για όποιον ψάχνει ένα δυναμικό εξάρι, να δώσει ενέργεια και καλά μαρκαρίσματα, νομίζω είναι μία περίπτωση που έχει ενδιαφέρον επειδή κυρίως είναι Έλληνας

Θα μπορούσε και βασικός;

"Σε πρώτη φάση για λύση ροτέισον όχι για βασικός

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τέλος από τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια - Υπογράφει Έλληνας στόπερ - Συνάντηση Μαρινάκη με εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags