Facebook Pixel Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Γλίτωσε την ήττα με 2 γκολ σε 10 λεπτά η Άιντραχτ (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 20:56:00

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Γλίτωσε την ήττα με 2 γκολ σε 10 λεπτά η Άιντραχτ (Highlights)

Sportdog Team

Η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου στο Conference League πήρε την ισοπαλία (2-2) σε χορταστικό ματς με τη Βέρντερ Βρέμης.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Μετά από ένα εξαιρετικό ματς, Βέρντερ και Άϊντραχτ έμειναν στο 2-2 στο «Βέζερστάντιον» για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Πολύ όμορφο ματς με γκολ και ευκαιρίες και αποτέλεσμα που αποδίδει δικαιοσύνη μιας και αμφότερες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Η Βέρντερ ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις, όταν ο Κνάουφ ανέτρεψε τον Στάγκε.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ντουκς ο οποίος με το 5ο φετινό του γκολ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 50’ με κεφαλιά του Μπορέ, ο οποίος αγωνίζεται στην Βέρντερ ως δανεικός από την Άιντραχτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Άιντραχτ ανέβασε την απόδοση της, πήρε την κατοχή και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ σε διάστημα 10 λεπτών.

Το πρώτο στο 65’ με δυνατό σουτ του Σκιρί έξω από την περιοχή και το δεύτερο στο 75’ με κεφαλιά του Σμόλτσιτς μτά από κεφαλιά πάσα του Τούτα σε κόρνερ του Μαρμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκρηξη" Λουτσέσκου στην Τούμπα - Κατσάδα σε Μιχαηλίδη, ούρλιαζε σε Κοτάρσκι - Το είχε πει για τον Σαμάτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags