Facebook Pixel Λειψία - Λεβερκούζεν: Διπλό τίτλου με επική ανατροπή μέσα στη Λειψία για την Λεβερκούζεν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-20 21:50:00

Διπλό τίτλου με επική ανατροπή μέσα στη Λειψία για την Λεβερκούζεν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Όχι μόνο αρνείται να ηττηθεί να ηττηθεί και στο 2024 η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά μοιάζει πιο αποφασισμένη από ποτέ να «σηκώσει» τη «σαλατιέρα» στο φινάλε της Bundesliga.

Η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Λειψίας, κατάφερε να «επιστρέψει» ισάριθμες και στο 90΄+1 με τον 22χρονο αμυντικός από τον Ισημερινό, Πιέρο Χινκάπιε, να φέρει τα πάνω κάτω και με το 3-2 (15η νίκη σε 18 ματς) να διατηρήσει αφενός το αήττητο που έχει σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου κι αφετέρου να ξεφύγει με +7 από την Μπάγερν.

Οι «Βαυαροί», πάντως, θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή (21/01) να πλησιάσουν στο -4 (με νίκη επί της Βέρντερ στην Αλιάνζ Αρένα), ενώ έχουν και ματς λιγότερο, το εξ αναβολής με την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο στις 24/01 κι εφόσον κάνουν το 2Χ2 στην έδρα τους θα βρεθούν στο -1 από το ρετιρέ.

Οι «Ταύροι» προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Σίμονς, στο 47΄ ο Τέλα έφερε το ματς στα ίσια για τις «ασπιρίνες», ο Οπέντα στο 56΄ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 63΄ ο Τα «έγραψε» το 2-2. Κι ενώ όλα έδειχναν... ισοπαλία, στο 90΄+1  ο Χινκάπιε χάρισε το «τρελό... τρίποντο» στο συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags