Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Το τραβάει... στα άκρα Έλληνας προπονητής - "Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 09:47:00

Το τραβάει... στα άκρα Έλληνας προπονητής - "Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα"

Sportdog Team
Το τραβάει... στα άκρα Έλληνας προπονητής - "Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα"

Έτοιμος να προσφύγει στη δικαιοσύνη είναι Έλληνας προπονητής για να προστατέψει τ’ όνομα του από συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτρης Γραμμόζης: Σοβαρές εξελίξεις στη Γερμανία μιας και ο 44χρονος Έλληνας τεχνικός, που από τον Δεκέμβριο είναι στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν, είναι έτοιμος να προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη για να προστατέψει τ’ όνομα του από συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Αυτό είναι επιβλαβές για τη φήμη κάποιου, είναι δολοφονία χαρακτήρα, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και έχω ήδη προχωρήσει το όλο θέμα. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να βλάψουν κάποιον προσωπικά.

Δεν θα διαμαρτυρηθώ εάν μου ασκηθεί κριτική για μια ήττα, όμως είναι ότι χειρότερο να κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου και να επινοείς πράγματα», είπε ο Δημήτρης Γραμμόζης, με την γερμανική ομάδα να μετράει 7 σερί ήττες και τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι παίκτες της Καϊζερσλάουτερν είναι αντίθετοι με την παρουσία του ομογενή κόουτς στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει... τολμήσει να το κάνει σε άλλη ομάδα ο "δάσκαλος" Τερίμ - Καμία λογική στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags