Facebook Pixel Μπορεί!
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-11 12:32:00

Μπορεί!

Μπορεί!

Τα μαντάτα από την Νυόν δεν ήταν τόσο...άσχημα για τον Παναθηναϊκό. Η Μάλαγα είναι δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, όμως δεν ...τρομάζει το Τριφύλλι. Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.

Οι Πράσινοι είναι μαθημένοι στα δύσκολα και μπορούν να κατακτήσουν την «χρυσή» πρόκριση κόντρα στην πρώην ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος περιμένει... πως και πως τις δύο αναμετρήσεις.

Η Μάλαγα μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει σαν...σανίδα σωτηρίας για τον σύλλογο από την Ανδαλουσία. Οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μετά την αποχώρηση του Καταριανού ιδιοκτήτη και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σε τι κατάσταση και με... πόσους παίκτες θα παρουσιαστεί η Μάλαγα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως αυτή τη στιγμή, οι Ανδαλουσιανοί διαθέτουν ένα δυνατό ρόστερ με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και παραμένουν το φαβορί σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για το Τριφύλλι είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρέθηκε τον πάγκο του ισπανικού συλλόγου πριν από δύο σεζόν, δεν ...ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ανδαλουσία, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες της Μάλαγα. Παράλληλα ο Ίβηρας προπονητής έχει καλή εικόνα και για το έμψυχο δυναμικό της ισπανικής ομάδας, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της προσεχούς αντιπάλου των Πρασίνων ήταν επιλογές του.

Η μισή... πρόκριση θα παιχτεί στο «Ροσαλέδα» και η παρουσία του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα, ενδεχομένως να κρίνει και το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για προετοιμασία και το θετικό για τον Φερέιρα είναι πως θα έχει έξτρα επιλογές, ενόψει των αναμετρήσεων με την Μάλαγα.

Φορναρόλι και Μπαρμπαρούσης θα είναι... ετοιμοπόλεμοι, ο Σο σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς, ενώ πιθανότατα και ο Κουίνσι θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα.

Το σημαντικό- όπως είπε και ο τεχνικός του Τριφυλλιού- είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε και πλέον δίχως άγχος, αλλά με θέληση και μεγάλο κίνητρο, ο Φερέιρα και οι παίκτες του θα κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους και θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γνωρίζοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν...

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags