«Θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Μάλαγα. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτά τα δύο παιχνίδια και εκτιμώ πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Νιώθω πολύ καλά που μπήκα σε αγώνα της ομάδας μετά από καιρό.
Όλα μέχρι τώρα λειτουργούν ιδανικά για εμένα. Ο σύλλογος και όλοι μέσα στο κλαμπ μου έχουν φερθεί πολύ καλά και μου έχουν δώσει έξτρα κίνητρο για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Όλα λειτουργούν σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και δικαιολογημένα ο Παναθηναϊκός θεωρείται ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Επίσης μου έχουν κάνει πολύ θετική εντύπωση οι φίλαθλοί μας. Είναι εξαιρετικοί και όπου κι αν παίζουμε μας ακολουθούν και μας βοηθούν πάρα πολύ».