Facebook Pixel Να γίνει εφιάλτης...
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-20 16:31:00

Να γίνει εφιάλτης...

Να γίνει εφιάλτης...

"Ονειρο" χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Μπουονανότε.

Ο "κοντός" μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση με τους "πράσινους" και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την έκβαση των διπλών αναμετρήσεων.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο ονειρευόμαστε καιρό τώρα. Ολοι οι οπαδοί της Μάλαγα ονειρεύονταν ένα ματς σαν κι αυτό. Το ματς αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μας και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στην Ελλάδα με μια διαφορά ασφαλείας.

Θα είναι ωστόσο δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, ιδιαίτερα στο πρώτο ματς στην έδρα μας. Παρά τις απουσίες μας, έχουμε τους παίκτες για να καταφέρουμε τον στόχο μας".

Σε προσωπικό επίπεδο τόνισε πως: "Εχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και είμαι στη διάθεση του προπονητή. Η Μάλαγα έχει πουλήσει αρκετούς καλούς παίκτες για να συγκεντρώσει χρήματα και ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι. Προχωράμε ωστόσο μέρα με τη μέρα και βλέπουμε τι θα γίνει".

Τέλος αναφέρθηκε και στον 16χρονο Φαμπρίς, γύρω από το όνομα του οποίου έγινε πολύς ντόρος για το γκολ που σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος που σκόραρε κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags