Facebook Pixel Από τη Μάλαγα στα ...αστέρια
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-21 10:55:00

Από τη Μάλαγα στα ...αστέρια

Από τη Μάλαγα στα ...αστέρια

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κρύβει πολλούς κινδύνους και ένα ...φαβορί. Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.

Η Μάλαγα από την λαμπερή Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την σειρά αγώνων... Όχι όμως και τον τελευταίο... Οι Πράσινοι γνωρίζουν πως το έργο τους το βράδυ της Τετάρτης στο Ροσαλέδα θα είναι δύσκολο, όμως θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες πρόκρισης και θα παλέψουν απέναντι στην ομάδα του Πελεγκρίνι, προκειμένου να...ολοκληρώσουν την ευρωπαϊκή υπέρβαση και να κερδίσουν το "χρυσό" εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισι του παντός και δεν χωρά αμφιβολία πως η αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στο "Ροσαλέδα" θα κρίνει την ...μισή πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η έδρα της Μάλαγα μοιάζει με ...απόρθητο φρούριο και είναι ένα από τα δυνατά σημεία του συλλόγου της Ανδαλουσίας, ενώ ο Παναθηναϊκός καλείται να ...πάει κόντρα στην αρνητική του παράδοση επί ισπανικού εδάφους και να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς τον...γαλαξία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομάδα με αστέρια, έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες είναι η Μάλαγα και η επίθεση της είναι εξαιρετικά ...επικίνδυνη. Γρήγορη ανάπτυξη, δεμένο κέντρο και δυνατές πτέρυγες διαθέτει η ισπανική ομάδα και οι Πράσινοι οφείλουν να είναι προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και ήρεμοι στο παιχνίδι τους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η Μάλαγα δεν αφήνει ανεκμετάλλευτα τα λάθη των αντιπάλων της, έχει όμως και την ...αχίλλειο πτέρνα της. Η αμυντική συμπεριφορα των Ανδαλουσιάνων δεν είναι και για ...σεμινάριο και ο Παναθηναϊκός μπορεί να "λαβώσει" την Μάλαγα εκεί που πονάει... Και φυσικά ένα εκτός έδρας γκολ σε αυτή τη φάση είναι πολύτιμο...

Ο Φερέιρα δεν κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την αναμέτρηση με την Μάλαγα. Η συνταγή...γνωστή, αν και ο Πορτογάλος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον- σημαντικό για την ομάδα-Χριστοδουλόπουλο. Πάντως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά την πρώην του ομάδα, δούλεψε όλες αυτές τις μέρες με τους παίκτες του, σχεδίασε τα πλάνα του και ετοιμάζει κίνηση...ματ στους Ανδαλουσιάνους.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags