Facebook Pixel "Εχουν κι αυτοί προβλήματα"
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-21 14:18:00

"Εχουν κι αυτοί προβλήματα"

"Εχουν κι αυτοί προβλήματα"

Διαβασμένος έδειξε ο Ντεμικέλις που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα δήλωσε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου:

"Ξέρουμε τι σημαίνει για την πόλη αυτό το ματς. Είναι ένα παιχνίδι μεγάλο, έχουμε πιθανότητες αλλά πρέπει να έχουμε και πολύ μεγάλη προσοχή. Είμαστε περήφανοι όλοι που είμαστε εδώ. Έφυγε ο Ροντόν και ο Καθόρλα αλλά εμείς κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, όμως, και θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει και αν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα".

Για το αν η Μάλαγα είναι φαβορί: "Δεν έχει σημασία ποιος ειναι το φαβορί. Το θέμα είναι πώς είναι η ομάδα. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα διοίκησης αλλά πρέπει εμείς να βγούμε στο γήπεδο και να δώσουμε απαντήσεις".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: "Είναι σκληρές οι στιγμές που ζούμε. Το ίδιο έζησα και στη Θέλτα. Το καλό είναι πως παίζουμε πλέον μετά από αρνητικές εξελίξεις που είχαμε το καλοκαίρι. Είναι πλεονέκτημα ότι κερδίσαμε τη Θέλτα, είναι πλεονέκτημα και το ότι το πρώτο ματς είναι στο γήπεδο μας. Νομίζω η ατμόσφαιρα του γηπέδου θα είναι δύσκολη για τον αντίπαλο. Υπάρχει πίεση αλλά δεν είναι ίδια με εκείνη του γιατρού που πρέπει να σώσει ζωές. Έχουμε κέφι για αυτή την αναμέτρηση". 

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του: "Το θέμα είναι μπεις στο γήπεδο και να το διασκεδάσεις. Όλα είναι διαφορετικά, το νιώθεις στην πόλη, είναι παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο".

Για τον νεαρό Φαμπρίς: "Είναι μόλις 16 χρονών. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ταλέντο και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη ευκαιρία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags