Facebook Pixel Ψάχνει την ρεβάνς!
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-22 14:30:00

Ψάχνει την ρεβάνς!

Ψάχνει την ρεβάνς!

Πώς το είπε ο Φερέιρα; Ότι δεν ζητάει εκδίκηση. Πρόσθεσε, όμως, αμέσως ότι πάει για να κερδίσει. Για ένα μεγάλο διπλό, δηλαδή.

Εκδίκηση, λοιπόν, μπορεί να μην ψάχνει ο Φερέιρα, όμως θέλει μέσα σ’ όλα και την ρεβάνς του. Την δική του ρεβάνς! Από την Μάλαγα, άλλωστε, δεν έφυγε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Έχει έξτρα λόγους ο Φερέιρα να θέλει κάτι παραπάνω από τις δυο αναμετρήσεις με τον ισπανικό σύλλογο. Και είναι και θέμα προσωπικού εγωισμού να τα καταφέρει.

Φαντάζεστε τι μούτρα θα κάνουν οι Άραβες της Μάλαγα αν πάθουν τέτοια ζημιά από τον Παναθηναϊκού του Φερέιρα; Ενός προπονητή που έφυγε όπως, όπως από την Μάλαγα. Και, μάλιστα, θα χάσουν κι ένα σωρό εκατομμύρια οι επενδυτές του ισπανικού συλλόγου με έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Ο Φερέιρα, λοιπόν, θα δώσει κι αυτός τον καλύτερό του εαυτό κόντρα στην Μάλαγα. Το ίδιο περιμένει να κάνουν και οι παίκτες του, οι οποίοι θα είναι διαβασμένοι για τους αντιπάλους τους.

Ο Φερέιρα, δηλαδή, θα πει με το νι και με το σίγμα τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες των Ισπανών. Την έχει ακτινογραφήσει την πρώην του ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags