Facebook Pixel Άλλα έλεγες Ζεσουάλδο...
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-29 01:18:00

Άλλα έλεγες Ζεσουάλδο...

Άλλα έλεγες Ζεσουάλδο...

Τον ίδιο του τον εαυτό διέψευσε στο παιχνίδι με την Μάλαγα ο Φερέιρα. Για μεγάλα ρίσκα είχε μιλήσει, τίποτα δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ και ο αποκλεισμός με το 0-0 ήταν μέχρι και... τιμητικός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με την δήλωση του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο,όποιος φοβάται να πάρει ρίσκα, κάθεται σπίτι του”, μας είχε... ανοίξει την όρεξη ενόψει της ρεβάνς με τη Μάλαγα. Περιμέναμε λοιπόν και εμείς έναν Παναθηναϊκό πιο επιθετικό, πιο δραστήριο. Και αν όχι από το πρώτο λεπτό, καθώς είναι απολύτως λογικό να θέλει πρώτα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, έστω στο φινάλε. Οι “πράσινοι” είχαν χάσει με 2-0 στην Ισπανία και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζαν σαν να είχαν την πρόκριση στο... τσεπάκι τους.

Σίγουρα μπορεί κάποιοι να μιλήσουν για ανωτερότητα της Μάλαγα, ωστόσο οι “πράσινοι” φάνηκε πως ούτε καν προσπάθησαν ούτε καν πίεσαν. Ο Φερέιρα μπορεί να φώναζε συνεχώς στους παίκτες του “ανεβείτε και βγείτε μπροστά”, όμως τακτικά δεν έπραξε το ίδιο.

Δεν άλλαξε ούτε για ένα λεπτό στο ματς το σύστημά του, δεν έπαιξε ούτε στο τέλος με δύο φορ και γενικά δεν τόλμησε καθόλου. Δεν γίνεται να θες να ανατρέψεις το εις βάρος σου 2-0 και στο 73', ενώ το σκορ είναι 0-0, να βγάζεις τον Φορναρόλι που είναι ο μοναδικός κανονικός φορ και να περνάς στο ματς τον Τοτσέ. Σε εκείνο το σημείο δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πρέπει να βγεις μπροστά και ας φας γκολ πίσω.

Μάλλον όμως ο Φερέιρα φοβήθηκε λίγο παραπάνω και προτίμησε το 0-0 που έφερε μεν τον αποκλεισμό, αλλά παράλληλα έφερε και το χειροκρότημα της εξέδρας. Αντίθετα κάποια πιθανή ήττα μπορεί να έφερνε γκρίνια και γιούχα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags