Ο Κωστάκης πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του για να αποδείξει πράγματα σε ένα μεγάλο παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στις εκτιμήσεις, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού, αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η άμυνα του Ολυμπιακού έμπαζε από παντού, η Σάλκε έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι και παραλίγο να πετύχει και τρίτο γκολ από το ανόητο πέναλτι του Μανωλά.

Δεν ξέρουμε αν στη συνέχεια ο Ζαρντίμ θα εμπιστευτεί ξανά τον Κωστάκη ή θα προτιμήσει άλλον παρτενέρ στο πλευρό του Κοντρέρας, αλλά είναι γεγονός ότι ο νεαρός αμυντικός πέταξε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία χθες το βράδυ.

Αν η εμφάνισή του ήταν διαφορετική, θα κέρδιζε πολλά ο Κωστάκης απ' αυτό το παιχνίδι. Και δεν μιλάμε μόνο για την εμπιστοσύνη του Ζαρντίμ, ο οποίος προφανώς τον πιστεύει για να του δώσει θέση βασικού σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά και για την εκτίμηση του κόσμου.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Κωστάκης δεν έχει τα προσόντα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και όταν ο μικρός δεν πείθει με τις εμφανίσεις του οι πεποιθήσεις δείχνουν να επαληθεύονται.

Όπως και να έχει ο Μανωλάς δεν άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά στο ματς με τη Σάλκε και πλέον καλείται στα επόμενα παιχνίδια να ξεπεράσει τον εαυτό του για να αποδείξει ότι αξίζει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.