Facebook Pixel Αυτή ήταν η αδιάφορη Μάλαγα; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-21 22:03:00

Αυτή ήταν η αδιάφορη Μάλαγα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή ήταν η αδιάφορη Μάλαγα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο για τουρισμό δεν πήγε η Μάλαγα στην Αγ. Πετρούπολη και τελικά, με την Ζενίτ να «τσιμπάει» στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Πρωτιά για τους Ισπανούς, περιμένουν αποτέλεσμα στο Άντερλεχτ-Μίλαν οι Ρώσοι.

Εύκολο έργο έλεγαν ότι θα είχε η Ζενίτ κόντρα στην «αδιάφορη» Μάλαγα που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ είχε πάρει και ουσιαστικά την πρώτη θέση. Μόνο αυτό όμως δεν έγινε στην Αγ. Πετρούπολη με την ομάδα της Ανδαλουσίας που είχε απουσίες (Χουακίν, Σαβιόλα) να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10λεπτά του παιχνιδιού.

Μπουονανότε και Φερνάντεζ στο 8΄ και το 9΄ αντίστοιχα έκαναν την ζημιά στους Ρώσους και η ήδη κρύα Αγ. Πετρούπολη... πάγωσε. Η Μάλαγα κράτησε το 0-2 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και με την εικόνα του αγώνα δύσκολα θα έχανε αυτό το ματς, ωστόσο στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν.
 
Ο Ντάνι στο 49΄ έδωσε ξανά νόημα στο ματς βάζοντας τη Ζενίτ στο παιχνίδι και στη συνέχεια το ματς παιζόταν στην εστία των Ισπανών. Μια, δυο, τρεις θα έμπαινε το δεύτερο γκολ και αυτό μπήκε στο 85΄ με τον Φαϊζούλιν. Στη συνέχεια οι ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο πλευρές για να γίνει το 3-2 ή το 2-3, αλλά τελικά η μπάλα δεν ήθελε να ξαναμπεί στα δίχτυα. Έτσι η Μάλαγα σφράγισε την πρώτη θέση του ομίλου της και μαθηματικά, ενώ η Ζενίτ περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα στις Βρυξέλλες για το αν θα έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «16».
 
3ος όμιλος
1. Mάλαγα 11 10-3
2. Μίλαν 5 4-4
3. Άντερλεχτ 4 1-4
4. Ζενίτ 4 5-9
 
Ζενίτ-Μάλαγα 2-2 (49΄ Ντάνι, 85΄ Φαϊζούλιν- 8΄Μπουονανότε, 9΄Φερνάντεζ)
 
Άντερλεχτ-Μίλαν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags