Facebook Pixel Απαράδεκτη κίνηση Βενγκέρ μετά το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-30 00:15:00

Απαράδεκτη κίνηση Βενγκέρ μετά το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτη κίνηση Βενγκέρ μετά το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Emirates πόνεσε πολύ τον Αλσατό προπονητή. Δεν εξηγείται αλλιώς η απαράδεκτη συμπεριφορά του μόλις έληξε ο αγώνας!
 

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία απίθανη νίκη μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας της Άρσεναλ με 2-3. Με τη λήξη της αναμέτρησης οι "ερυθρόλευκοι" πανηγύρισαν σαν τρελοί το μεγάλο αποτέλεσμα, αγκαλιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο μετά έσπευσαν προς τους 3000 οπαδούς τους για τα "όλε".

Την ίδια στιγμή, στο αντίπαλο στρατόπεδο, η πίκρα ήταν φανερή σε όλα τα πρόσωπα των παικτών της Άρσεναλ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είχαν χάσει μέσα στο σπίτι τους και ότι μετά από δύο αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς. 

Πικραμένος ήταν και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος υπέπεσε και σε ένα μεγάλο ...φάουλ. Μόλις τελείωσε ο αγώνας, σηκώθηκε από τον πάγκο του, κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα με απόγνωση το γήπεδο και στη συνέχεια έφυγε ...σφαίρα για τη φυσούνα, χωρίς να δώσει την καθιερωμένη χειραψία τον θριαμβευτή Μάρκο Σίλβα! Τόσο πολύ τον πόνεσε; 

Δείτε το βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Έβγαλαν σχολιαστή με φανέλα Άρνεναλ στην ΕΡΤ!!!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags