Facebook Pixel Το ηχηρό μήνυμα του Σάββα Θεοδωρίδη για Ριέκα - Τα συγχαρητήρια από την UEFA και η αποθέωση του κόσμου!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-15 14:52:00

Το ηχηρό μήνυμα του Σάββα Θεοδωρίδη για Ριέκα - Τα συγχαρητήρια από την UEFA και η αποθέωση του κόσμου!

Το ηχηρό μήνυμα του Σάββα Θεοδωρίδη για Ριέκα - Τα συγχαρητήρια από την UEFA και η αποθέωση του κόσμου!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα για την πρώτη "μάχη" των Ερυθρόλευκων απέναντι στην Ριέκα για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Ριέκα. Πρώτα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί τους την υπερηφάνεια και την απερίγραπτη χαρά μου για τα συγχαρητήρια που πήρα από τους αξιωματικούς της UEFA για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας στον αγώνα με την Παρτιζάν.

Στον αντίποδα είδαν όλοι ότι η Παρτιζάν τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι! Εμείς θέλουμε αύριο όλοι οι φίλαθλοι μας να γεμίσουν το γήπεδό μας και με την ιαχή “Ολυμπιακός” να ωθήσουν τους παίκτες μας στη νίκη. Μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει το παραμικρό αντικείμενο, κροτίδα ή οτιδήποτε άλλο! Φωνή και πάθος και θα κάνουμε όλοι μαζί το καθήκον μας.

Ολοι λατρεύουμε τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα μας από τιμωρίες. Και θα αποδείξουμε, για μια ακόμα φορά, ότι δικαίως οι φίλαθλοί μας, το γήπεδό μας και η ομάδα μας συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags