Facebook Pixel Νέο ντοκιμαντέρ στο Animal Planet: Πώς γεννάνε πρωί βράδυ φέτος το καλοκαίρι τα κοκόρια του Τίγρη
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-23 00:45:00

Νέο ντοκιμαντέρ στο Animal Planet: Πώς γεννάνε πρωί βράδυ φέτος το καλοκαίρι τα κοκόρια του Τίγρη

Sportdog Team
Νέο ντοκιμαντέρ στο Animal Planet: Πώς γεννάνε πρωί βράδυ φέτος το καλοκαίρι τα κοκόρια του Τίγρη

Ο Κλωναρίδης ρε φίλε, που έβγαλε τα συκώτια των Παναθηναϊκών;

Όπως με πληροφορούν από το Animal Planet, ετοιμάζεται μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο δημοφιλές κανάλι. Θέμα τους τα κοκόρια του Μελισανίδη και πώς γεννάνε πρωί βράδυ το φετινό καλοκαίρι!

Έτσι είναι παιδιά, με το ένα πόδι στους ομίλους είναι πλέον η ΑΕΚ. Τα έσκαψε τα θεμέλια, τα έριξε τα μπετά και κάτι μερεμέτια απομένουν πλέον για να πάρει το εισιτήριο. Και τα είκοσι εκατομμύρια που το ακολουθούν και θ' αλλάξουν μια για πάντα τη μοίρα της ομάδας. Αν αυτό δεν είναι έργο Μελισάν, ποιανού είναι δηλαδή; 

Αλλά φαινότανε το στόρι από την αρχή. Από το πρώτο δεκάλεπτο, οπότε γύρισα στον Λουκά, στο καφενείο του οποίου βλέπαμε το ματσάκι, και του είπα:
Πάει στοίχημα μισό ευρώ ότι θα σκοράρετε στο πρώτο ημίχρονο;

Άλλο που δεν ήθελε ο Λουκάς, που είναι τρελός ΑΕΚτζής. Το πήγε το στοίχημα και το πλήρωσε με χαρά όταν το κάρφωσε ο Κλωναρίδης. Ο Κλωναρίδης ρε φίλε, που είχε βγάλει τα συκώτια όλων των Παναθηναϊκών όταν φόραγε το τριφύλλι. Εκτός από την περίοδο Ουζουνίδη, βεβαίως, που είναι ο μοναδικός προπονητής στον πλανήτη όλο που ξέρει πως να αξιοποιήσει τον Βίκτωρα. Κανένας άλλος, μόνο ο Μαρίνος!

Από εκεί και πέρα, πολλά με λίγα ήταν το παιχνίδι. Σαν να έπαιζε η πόλη με το χωριό ένα πράγμα. Άλλη κλάση η ΑΕΚ, άλλη η Βίντι που είχε υπέρ της μόνο τη φυσική κατάσταση. Και κατάφερε να τρομάξει τους κιτρινόμαυρους μετά απ' την ανόητη αποβολή του Μπακασέτα. Λίγα πράγματα όμως, λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο και μπας και πιάσει κάνα σουτ εκτός περιοχής. Το χαρακτηριστικό των μικρών ομάδων, που ελπίζουν στην τύχη και εννιά φορές στις δέκα τρώνε το τσιβί. Το ρούφηξε η Βίντι και τώρα ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα. Αλλά δεν τη βλέπω την Παναγίτσα διατεθειμένη να τους το χαρίσει.

Υ.Γ. 1: Παιχταράς ο Μάνταλος, μπαλαδόρος ο Μάνταλος, τεχνίτης ο Μάνταλος, αλλά τον Χουλτ τον άφηνε πιο έκθετο κι απ' ότι εφοπλιστής άπορη κορασίδα...

Υ.Γ. 2: Μπάλα ξέρει ο Άλεφ. Αλλά μήπως παραείναι αργός;

Υ.Γ. 3: Δίδαξε μπάλα για μια ακόμη φορά ο Λιβάγια. Και κράτησε την ψυχραιμία του, παρότι έφαγε πολύ ξύλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags