Facebook Pixel Champions League: Πέρασαν στο Final-8 Λιόν και Σίτι, στο... καναβάτσο Γιουβέντους και Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-07 23:57:00

Τεράστιο κάζο για τη Γιουβέντους, την… ξέρανε η Λιόν – "Καθάρισε" τη Ρεάλ η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τεράστιο κάζο για τη Γιουβέντους, την… ξέρανε η Λιόν – "Καθάρισε" τη Ρεάλ η Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Champions League: Η Λιόν και η Μάντσεστερ Σίτι πήραν σπουδαίες προκρίσεις επί των Γιουβέντους και Ρεάλ αντίστοιχα και έδωσαν… ραντεβού για το Final-8 του Champions League, καθώς διασταυρώνονται μεταξύ τους στα προημιτελικά.

Σε ένα ματς που η διαιτησία προκάλεσε… θύελλα αντιδράσεων, η Λιόν ηττήθηκε 2-1 στο Τορίνο, όμως πέρασε υπερέχοντας στα εκτός έδρας γκολ, μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς.

Η Λιόν προηγήθηκε με… ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 12’ ο Ντεπάι, με τη Γιουβέντους να ισοφαρίζει στο 43’ με νεό πέναλτι… φάντασμα του Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με «βολίδα» για το 2-1 στο 60’, αλλά παρά την πίεση που άσκησε η Γιούβε δεν βρήκε το γκολ της πρόκρισης και γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Ρεάλ, καθώς μετά το 2-1 στη Μαδρίτη, επικράτησε με το ίδιο σκορ στο Μάντσεστερ.

Μοιραίος για τη Ρεάλ ήταν ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος φέρει ευθύνη σε αμφότερα τα γκολ της Σίτι. Στο 9’ ο Γάλλος έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του υπό την πίεση του Ζεσούς, ο οποίος γύρισε στον Στέρλινγκ και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Ρεάλ ισοφάρισε με τον Μπενζεμά στο 28’ και έψαχνε ένα γκολ για την παράταση, όμως ένα ακόμα λάθος του Βαράν στο 67’ έδωσε την ευκαιρία στον Ζεσούς να κάνει το τελικό 2-1 και να χαρίσει την πρόκριση στη Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags