Facebook Pixel Champions League: Απίθανη 8άρα της υπερηχητικής Μπάγερν – Ιστορική ξεφτίλα για Μπαρτσελόνα (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-14 23:48:00

Και λίγα ήταν! - Απίθανη 8άρα της υπερηχητικής Μπάγερν – Ιστορική ξεφτίλα για Μπαρτσελόνα (BINTEO)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Και λίγα ήταν! - Απίθανη 8άρα της υπερηχητικής Μπάγερν – Ιστορική ξεφτίλα για Μπαρτσελόνα (BINTEO)

Champions League: Η Μπάγερν Μονάχου μετέτρεψε σε «περίπατο» το ντέρμπι των προημιτελικών και πήρε την πρόκριση με το εκκωφαντικό 8-2 επί της απογοητευτικής Μπαρτσελόνα, που παρουσίασε εικόνα διάλυσης στην άμυνα και θα μπορούσε να δεχθεί ακόμα περισσότερα γκολ!

Οι Βαυαροί δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουν με… άγριες διαθέσεις στα ημιτελικά το νικητή του αυριανού προημιτελικού μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν.

Το ματς ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν εκπληκτικός, ενώ επιτεύχθηκαν δύο γκολ σε επτά λεπτά. Μόλις στο 3’ ο Μίλερ έπαιξε υπέροχα το «1-2» με τον Λεβαντόφσκι και άνοιξε το σκορ για τη Μπάγερν με αριστερό πλασέ, με τη Μπαρτσελόνα να ισοφαρίζει στο 7’ με αυτογκόλ του Αλάμπα.

Στο 9’ ο Σουάρες νικήθηκε σε τετ α τετ από το Νόιερ και 10’ ο Μέσι στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από σέντρα που επιχείρησε, αλλά στη συνέχεια οι δύο σούπερ σταρ και οι συμπαίκτες του παρασύρθηκαν από τον σαρωτικό ρυθμό της Μπάγερν.

Η Μπάρτσα είχε τεράστιο πρόβλημα, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει το ασφυκτικό πρέσινγκ της Μπάγερν. Κάτι που οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν για να πετύχουν τρία γκολ σε δέκα λεπτά. Στο 21’ ο Γκνάμπρι έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και «σέρβιρε» στον Πέρισιτς που σκόραρε με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 27’ ο Γκνάμπρι έγινε σκόρερ, φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας και κάνοντας το 3-1 με δεξί σουτ. Στο 31’ ο Μίλερ διαμόρφωσε το 4-1 με κοντινή προβολή, αφού η μεσοαμυντική γραμμή της Μπαρτσελόνα θύμιζε… διαλυμένη παρέλαση!

Λίγα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Μπάγερν να εξακολουθεί να πιέζει και να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα.

Σε μια από τις σπάνιες στιγμές που χαλάρωσαν οι Βαυαροί, ο Σουάρες έδωσε ελπίδες στη Μπαρτσελόνα μειώνοντας σε 4-2 στο 57’ με πολύ όμορφο γκολ έπειτα από φοβερή ντρίμπλα στον Μπόατενγκ. Ωστόσο, η Μπάγερν αποκατέστησε άμεσα την τάξη στο 63’. Ο Ντέιβις πέρασε τους πάντες με εντυωπωσιακή κούρσα στα αριστερά και γύρισε την μπάλα προς τον Κίμιχ, ο οποίος απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα από το μικρή περιοχή για το 5-2.

Η Μπάγερν δεν είχε κανένα σκοπό να σταματήσει και να λυπηθεί την αντίπαλό της. Ο εξευτελισμός της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 6-2 με κεφαλιά στο 82’ και τον Κοουτίνιο να διαμορφώνει το εκκωφαντικό 8-2 με δύο γκολ στο 85’ και στο 89’!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags