Ομόνοια - Ολυμπιακός: Την αποστολή για τον αγώνα-ρεβάνς με τους Κύπριους για τα playoffs του Champions League ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε τους ίδιους με το πρώτο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ συμπεριέλαβε και τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έμεινε εκτός από το ματς με τον Παναιτωλικό εξαιτίας μιας κάκωσης στην δεξιά ποδοκνημική.
Πλέον, ο Έλληνας άσος είναι πολύ καλύτερα και για αυτό το λόγο ο Πορτογάλος κόουτς τον έβαλε στην αποστολή για το σημαντικό ματς στην Λευκωσία.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λευκωσία.
Αναλυτικά η αποστολή:
Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο