Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πόρτο: Εκτός ο Φορτούνης
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-09 20:34:00

"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - ΣΟΚ με Φορτούνη λίγο πριν τη σέντρα με Πόρτο! - Η 11άδα του Μαρτίνς

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - ΣΟΚ με Φορτούνη λίγο πριν τη σέντρα με Πόρτο! - Η 11άδα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός - Πόρτο: Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός ενδεκάδας για τον αποψινό... τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Πόρτο!

Ο Έλληνας άσος ταλαιπείται από πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει δοκιμάζοντας το πόδι του στο ζέσταμα και έτσι δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Το πρόβλημα του Φορτούνη είναι στο δεξί πόδι και παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, κρίθηκε σκόπιμο ο παίκτης να προφυλαχθεί κόντρα στην Πόρτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σεμέδο και Σισέ, δεξί μπακ τον Ραφίνια και αριστερό τον Χολέμπας. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα αποτελέσουν την τριάδα του άξονα, με τους Μασούρα και Βρουσάι στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Ραφίνια, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Καραργύρης, Σουντανί, Φορτούνης, Πέπε, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουρλής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags