Facebook Pixel Champions League: Αποδόσεις που προκαλούν στα Σίτι-Ατλέτικο και Μπενφίκα-Λίβερπουλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 18:20:00

Μας κάνουν πλάκα; Αποδόσεις που προκαλούν στα Σίτι-Ατλέτικο και Μπενφίκα-Λίβερπουλ!

του Δημήτρη Σκούφου
Μας κάνουν πλάκα; Αποδόσεις που προκαλούν στα Σίτι-Ατλέτικο και Μπενφίκα-Λίβερπουλ!

Πολύ υψηλές αποδόσεις που αξίζουν ποντάρισμα.

Champions League: Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στις οποίες βέβαια υπάρχουν αδιαφιλονίκητα φαβορί.

Αρχικά, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα υποδέχεται την Λίβερπουλ, η οποία παρατάσσεται χωρίς προβλήματα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ωστόσο, στοιχηματικά μιλώντας δεν έχει αξία το ποντάρισμα στο διπλό, καθώς είναι πολύ χαμηλό, αλλά στο ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

Η Μπενφίκα μέσα στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή και επικίνδυνη επιθετικά, ενώ η Λίβερπουλ μπορεί να σκοράρει από... μισή φάση, οπότε η επιλογή του να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.83 στη Betsson, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Όσο για το ματς της Σίτι με την Ατλέτικο, ισχύει ό,τι και παραπάνω. Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το φαβορί τόσο σήμερα, όσο και για την πρόκριση, ωστόσο άσοι σε αποδόσεις του στυλ 1.35 όταν έχουμε να κάνουμε με προημιτελικό Champions League, απλά δεν παίζονται.

Απέναντί της η Σίτι έχει μια σκληροτράχηλη ομάδα, με έναν πολύπειρο προπονητή, τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με παίκτες με τεράστια ποιότητα και με φοβερή έφεση στην κόντρα. Κάτι που μας οδηγεί κι εδώ στο ποντάρισμα του γκολ/γκολ, κυρίως λόγω της πολύ υψηλής απόδοσης, που συναντάμε στο 2.27 στην Betsson.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags