Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Τρελάθηκαν όλοι! Απίστευτη ατάκα από Μενεγάκη για Μπενζεμά και τελικό Champions League (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 14:42:00

Τρελάθηκαν όλοι! Απίστευτη ατάκα από Μενεγάκη για Μπενζεμά και τελικό Champions League (Vid)

Sportdog Team
Τρελάθηκαν όλοι! Απίστευτη ατάκα από Μενεγάκη για Μπενζεμά και τελικό Champions League (Vid)

Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA φαίνεται ότι ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό της Ρεάλ με την Λίβερπουλ, ενώ δήλωσε οπαδός του Γάλλου επιθετικού της Βασίλισσας.

Ελένη Μενεγάκη: Για τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA και μάλιστα... τρέλανε τους πάντες μιλώντας για τον Καρίμ Μπενζεμά και τονίζοντας ότι είναι ο αγαπημένος της παίκτης.

«Έχει και μια ματσάρα που και εκτός αθλητικών να είσαι την ξέρεις και την παίζουμε εδώ στο ΜΕGA το καλό. Ναι αλλά δεν έχουν φύγει οι παικταράδες της; έχουν πάει σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, γιατί τους έχω δει. Είμαι πολύ ποδοσφαιρόφιλη» και πρόσθεσε όλο το παρασκήνιο του trailer του MEGA στο οποίο συμμετέχει για την προβολή του μεγάλου τελικού.

«Για το τρέιλερ που έπρεπε να κάνει, έκατσε και διάβασε για τον Καρίμ Μπενζεμά και τώρα είναι οπαδός του», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags