Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σύντομα εξελίξεις με στόπερ στον ΠΑΟ - "Πιο έτοιμος φέτος σε όλα τα επίπεδα" - Η 11άδα με Ντνίπρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 13:30:00

Σύντομα εξελίξεις με στόπερ στον ΠΑΟ - "Πιο έτοιμος φέτος σε όλα τα επίπεδα" - Η 11άδα με Ντνίπρο

Sportdog Team
Σύντομα εξελίξεις με στόπερ στον ΠΑΟ - "Πιο έτοιμος φέτος σε όλα τα επίπεδα" - Η 11άδα με Ντνίπρο

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο σαν να μην έχουν προβάδισμα για την πρόκριση και κατέγραψε τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι προκειμένου να τελειώσουν την δουλειά απέναντι στη Ντνίπρο και να πάρουν την πρόκριση είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Το 3-1 του πρώτου ματς έχει δώσει στον Παναθηναϊκό τον πρώτο λόγο, τον κάνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο, αλλά μόνο έτσι δεν το βλέπουν. Σκέφτονται τη ρεβάνς σαν να είναι το πρώτο ματς 0-0, το βλέπουν σαν έναν δεύτερο τελικό. Αυτό που πρέπει είναι να κάνει την δουλειά του, να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να εξασφαλίσει μια ευρωπαϊκή παρουσία στους ομίλους τουλάχιστον του Europa League. Έτσι το βλέπουν όλοι στην ομάδα, προπονητής, παίκτες, όλοι. Από τη στιγμή που έγινε το δύσκολο βήμα, το εκτός έδρας, μένει να σφραγίσει την πρόκριση στο γήπεδό του. Το μυαλό όλων είναι μόνο εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε τις διαφορές που υπάρχουν φέτος σε σχέση με πέρυσι στο Τριφύλλι την δεδομένη χρονική περίοδο ως προς τα προκριματικά, δείχνοντας πιο έτοιμο σε αγωνιστικό, μεταγραφικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει με την ίδια συνταγή στη ρεβάνς με τη Ντνίπρο σε επίπεδο 11άδας αλλά και ότι θα είναι καλύτερο για το κόσμο να πάει όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφύγει την ταλαιπωρία.

Ενώ, αναφορικά με τα μεταγραφικά των Πράσινων, τόνισε πως υπάρχει μια κινητικότητα και σύντομα θα έχουμε οριστική εξέλιξη ως προς την απόκτηση ενός στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Plan b για Μίχαϊλιουκ με Φοντέκιο και NBAer με 35% 3ποντο - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου, όχι μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags