Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη βασικό ο ΠΑΟ κόντρα στην Μπράγκα - Μια ακόμα αλλαγή από Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 21:15:00

Με Ιωαννίδη βασικό ο ΠΑΟ κόντρα στην Μπράγκα - Μια ακόμα αλλαγή από Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με Ιωαννίδη βασικό ο ΠΑΟ κόντρα στην Μπράγκα - Μια ακόμα αλλαγή από Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν την σέντρα στο ΟΑΚΑ έγινε γνωστή η ενδεκάδα των Πρασίνων με τον Έλληνα επιθετικό να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Σπόραρ που είχε παίξει βασικός στην Πορτογαλία.

Παναθηναϊκός: Με τους Μπερνάρ και Ιωαννίδη βασικούς θα αγωνιστούν οι Πράσινοι στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Μπράγκα για τα play off του Champions League, με τους συκγεκριμένους παίκτες να είναι οι δύο αλλαγές του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός κατεβάζει αρχικό σχήμα με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Δίδυμο στον άξονα θ' αποτελέσουν ο Ρούμπεν με τον Βιλένα, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μπερνάρ. Το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Μαντσίνι, δεξιά θα παίξει ο Παλάσιος, ενώ τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για κίνηση... ματ η ΑΕΚ - Διαπραγματεύσεις με Έλληνα άσο - Μεγάλη "καψούρα" του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags