Facebook Pixel Champions League: Διπλό με τα δεύτερα η Σίτι στο ματς με Αστέρα - Γκολ και ασίστ ο Χουάνγκ - Νίκη για Λειψία κόντρα σε Γιούνγκ Μπόις (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 21:54:00

Διπλό με τα δεύτερα η Σίτι στο ματς με Αστέρα - Γκολ και ασίστ ο Χουάνγκ - Νίκη για Λειψία κόντρα σε Γιούνγκ Μπόις (vid)

Sportdog Team
Διπλό με τα δεύτερα η Σίτι στο ματς με Αστέρα - Γκολ και ασίστ ο Χουάνγκ - Νίκη για Λειψία κόντρα σε Γιούνγκ Μπόις (vid)

Μπορεί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού να σημείωσε γκολ και να "έφτιαξε" αυτό του Κατάι, όμως οι Πολίτες παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Γκουαρντιόλα πέρασαν με 2-3 και από Βελιγράδι, έχοντας σκόρερ τους Χάμιλτον, Μπόμπ και Φίλιπς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την ίδια στιγμή η Γιούνγκ Μπόις δεν τα κατάφερε στη Γερμανία και γνώρισε την ήττα με 2-1 από Λειψία.

Champions League: Με το απόλυτο συγκομιδής βαθμών (6Χ6) και φυσικά την πρωτιά, ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 7ο όμιλο του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι (3-1 τον Ερυθρό Αστέρα), ενώ στο ίδιο γκρουπ η Λειψία «γιόρτασε» μπροστά στο κοινό της την πρόκριση στους «16» (σ.σ. την είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική) με το 4ο «τρίποντο» στην φάση των ομίλων, με 2-1 επί της Γιουνγκ Μπόις.

Δύο... 20άρηδες, ο Βρετανός Μίσα Χάμιλτον κι ο Νορβηγός, Όσκαρ Μπομπ, οδήγησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σίτι, στην 6η της νίκη σε ισάριθμα ματς, απόψε με 3-2 (18-7 γκολ) επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Το 3-1 «έγραψε» στο 85΄ ο Φίλιπς με πέναλτι, που κέρδισε ο Χάμιλτον, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Χουάνγκ και Κάταϊ. 

Οι Σέρβοι απέτυχαν να πανηγυρίσουν «τρίποντο» στους ομίλους κι «αποχαιρέτησαν» την Ευρώπη (πήραν την 4η θέση κι αποκλείστηκαν) με μία ισοπαλία και πέντε ήττες (7-15 γκολ)! 

Η Λειψία ήθελε να γιορτάσει νικηφόρα μπροστά στον κόσμο της την κατάκτηση της 2ης θέσης του 7ου ομίλου και το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης και τα κατάφερε απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις με 2-1. Οι Γερμανοί με 4 νίκες και 2 ήττες (13-10 γκολ) θα βρεθούν στα νοκ άουτ, ενώ η ελβετική ομάδα με απολογισμό 1-1-4 (7-13 γκολ) θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags