Πολύ απαιτητικό είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League, καθώς στις 21 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και τα νέα δεν είναι θετικά για τους πρωταθλητές.
Είναι που είναι πανίσχυροι οι «μπλαουγκράνα» και ο Χάνσι Φλικ θα έχει διαθέσιμους τόσο τον Λαμίν Γιαμάλ όσο και τον Ραφίνια, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι ύστερα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.
Διαβάστε επίσης...
Τραυματίας ήταν και ο Φερμίν Λόπεθ, που με τη σειρά του θα είναι «οκ» εν όψει Ολυμπιακού και οι Καταλανοί, όπως όλα δείχνουν, θα είναι πλήρεις για την αναμέτρηση στο «Μονζουίκ», στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» της League Phase.
H Mπαρτσελόνα δεν βρίσκεται πάντως και στο καλύτερό της… φεγγάρι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ενώ ακολούθησε η συντριβή με 4-1 από τη Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα για τη La Liga.
JUST IN: Fermín, Raphinha, and Lamine Yamal are all expected to return for the Girona match.
— @sport pic.twitter.com/8k2m1HOugb — Barça Universal (@BarcaUniversal) October 6, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο