Δύο στα δύο για τους γηπεδούχους στο σημερινό πρώτο «πιάτο» της δεύτερης μέρας της 3ης αγωνιστικής του Champions League, με την Γαλατασαράι να φτάνει στο άνετο 3-1 επί της Μπόντο Γκλιμτ και την Αθλέτικ να κάνει την ανατροπή στο «Σαν Μαμές» και να επικρατεί με το ίδιο σκορ της Καραμπάγκ.
Τα δύο γκολ του Οσιμέν χάρισαν στους Τούρκους τη δεύτερη νίκη τους στη League Phase, υποχρεώνοντας τους Νορβηγούς στην πρώτη εφετινή τους ήττα, μετά από δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα.
Διαβάστε επίσης...
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφερε τα πάνω κάτω στην έδρα της με πρωταγωνιστή τον Γκουρουθέτα και με το τελικό 3-1 επί της Καραμπάγκ πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στη διοργάνωση, ενώ για τους «Αζέρους» ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο σερί νίκες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο