Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος.

Επεσήμανε ποια είναι τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα αυτόν ενώ έκανε την εκτίμηση για το ποίες θα είναι οι επιλογές του για την 11άδα.

Ανέφερε ότι υπάρχει μια αίσθηση ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μια μεγάλη έκπληξη στην 11άδα του Ολυμπιακού, κάτι που όμως αποτελεί και μεγάλο ερωτηματικό εάν τελικά αυτή η αίσθηση επιβεβαιωθεί και εάν ναι, ποια θα είναι.

Ετοιμάζει έκπληξη ο Μεντιλίμπαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα με βάσει πληροφορίες και εκτιμήσεις δεν θα έχουμε μαζί στην 11άδα τους Ταρέμι και Ελ Κααμπί, τονίζοντας ότι αυτό που φαίνεται περισσότερο πιθανό είναι ο Ιρανός να ξεκινήσει και ο Τσικίνιο πίσω από αυτόν.

Παραμένει ακόμη αμφίβολη η παρουσία του Πιρόλα λόγω του βαθμού ετοιμότητας του. Τέλος ξεκαθάρισε ότι σε σχέση με το προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο της League Phase στο σημερινό δεν είναι απαιτητή η νίκη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.