Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του.

Όπως τόνισε ο Βάσκος τεχνικός, η Ναϊμέγκεν θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο ο Μεντιλίμπαρ επεσήμανε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν αντιμετωπίσει αρκετές ολλανδικές ομάδες και έχουν συνηθίσει να παίζουν με τέτοιους αντιπάλους.

«Η Ναϊμέγκεν είναι μία ολλανδική ομάδα, που έχει κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα της μπροστά από τον Άγιαξ, έκανε ένα πολύ καλό κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Όμως είναι αλήθεια πως κι εμείς βρισκόμαστε εδώ στην Ολλανδία και έχουμε παίξει με ολλανδικές ομάδες. Το σαββατοκύριακο θα παίξουμε απέναντι σε δύο ακόμη αντιπάλους. Θα έχουμε συνηθίσει κάπως να παίζουμε με παρόμοιες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντιλίμπαρ για την κλήρωση.